Kids Corner – spatiu de joaca pentru copii

Kids Corner–ul este un spatiu de joaca, special amenajat pentru cei mici in cadrul unor evenimente la care sunt invitati parinti cu copii. Pregatind un astfel de spatiu cei mici se vor putea distra, iar adulții se vor putea bucura de eveniment relaxati.

 

Noi (echipa Boom Party Club :) ) am organizat si asigurat animatori pentru Kids Corner atat la evenimente de familie (aniversari, botezuri, nunti), cat si la diverse evenimente ale clientilor nostri ”corporatisti”, cum ar fi Ziua Portilor Deschise, deschideri de noi magazine, lansari de produse, etc.

 

Oferim consultanta in vederea organizarii unui  Kids Corner in functie de varstele copiilor, de durata si tipul evenimentului, de spatiul pus la dispozitie , inchiriem logistica  si asiguram personalul necesar pentru super distractia celor mai mici invitati.

 

 Putem asigura inchirierea mobilierului special pentru copii, a jucariilor gonflabile, a masinilor de baloane de sapun; organizarea unor ateliere de colorat, de modelat, de creatie, a unor programe de animatie; realizarea unor decoruri din baloane de diverse forme; organizarea unor colturi de pictura pe fata, etc.

 

Data viitoare cand aveti de organizat un eveniment nu uitati ca si cei mai mici invitati trebuie distrati. Bazati-va pe noi in ceea ce-i priveste! Cheamati-ne si va vom asigura tot ce e necesar pentru organizarea si desfasurarea unui Kids Corner. Suntem convinsi ca veti fi foarte multumiti de serviciile noastre. Va vorbim din experienta! :)

 

Mai multe fotografii gasiti aici. :)

Leave a Reply