Botezul – un alt fel de petrecere

Inca de pe vremea printesei Aurora, botezul este un eveniment important din viata fiecaruia. Unii spun ca botezul este un moment unic, in care ni se urseste firul vietii.

Prin prezenta lor, Zanele ursitoare se asigura ca pruncul botezat primeste toate urarile de sanatate, istetime, frumusete, eleganta, prestanta, cutezanta si, de ce nu, bogatie…

”La fiecare botez la care am participat ca ursitoare am simtit emotiile parintilor, ale bunicilor si nasilor. Urarile pe care ursitoarele le fac catre copilul proaspat botezat,  sunt ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru pruncul lui.

Versurile, dansul, costumele, muzica, toate acestea impresioneaza atat invitatii cat mai ales familia copilului. De fiecare data am vazut lacrimi si emotie in ochii mamelor! Si, nu de putine ori, am vazut tati lacrimind sau cu vocea gatuita de emotie. E un moment special care se adreseaza in primul rand copilului, celui pentru care se da acea mare petrecere, si, abia apoi, invitatilor.

La fiecare spectacol al ursitoarelor intram cu emotii mari! Iar cand  iesim le avem  inzecit mai mari. Deoarece simtim si traim alaturi de parinti emotia si bucuria lor!

Prima data cand am primit o astfel de solicitare ni s-a parut ca acest spectacol al ursitoarelor este  mai degraba unul pentru invitaţi. Dar, aşa cum spuneam,  doar ni s-a parut!” – Ursitoarele Boom Party

Botezul este prima petrecere in familie a copilului botezat, asa ca un decor din baloane este, dupa parerea noastra, cea mai buna alegere.

Figurinele, coloanele, buchetele din baloane, adaptate tematicii botezului, personalizeaza si mai mult spatiul petrecerii.

Botezul este o petrecere de familie, la care sunt invitati si copiii. Prin amenajrea un spatiu special de joaca se asigura o petrecere distractiva pentru copii si una relaxanta pentru adulti. Dupa ce ursitoarele se retrag, invitatii, mici si mari, se bucura de prestatia animatorilor nostri (printese, printi, clowni, magicieni, etc.) intr-un loc special amenajat cu mocheta, jucarii, saltele gonflabile, etc.
Programul de jocuri, concursuri, dans, magie ii  incanta pe cei mici, timp in care parintii se pot relaxa. Asta daca nu doresc si ei sa participe la jocurile noastre!

Leave a Reply